| Безиглена мезотерапия

Лифтинг и подмладяване


Защо безиглената мезотерапия е предпочитана иновация от клиентите?

 

За повече информация и цени посетете aparatibg.com.

 

Всеки един човек в по-малка и в по-голяма степен се стреми към красотата. За щастие все повече хора осъзнават, че трябва да полагат специални усилия, за да може кожата им да бъде здрава и красива максимално дълго време. За свеж и приятен вид на кожата може би са достатъчни козметичните продукти, стига разбира се да са професионални и качествени. Но ако се преследва не само красотата, а и младостта – козметичните процедури са задължителни. Търсенето на все по-добри начини да се съхрани младостта на кожата води до изобретяването на различни продукти и процедури. Една от най-популярните козметични процедури, с които клиентите поддържат кожата си млада и свежа, е мезотерапията. Класическият вид на тази процедура крие известен дискомфорт при изпълнението си, затова все повече хора се възползват от иновативната безиглена мезотерапия. Безиглената мезотерапия е подобрена версия на класическата мезотерапия.

 

Класическата мезотерапия е метод, при който чрез многократни убождания в кожата се инжектират полезни вещества – витамини, минерали, аминокиселини, колаген, хиалуронова киселина и други. Безиглената мезотерапия на практика прави съвсем същото, като се изключи частта с убождането. Безиглената мезотерапия постига същите резултати като класическата, понякога дори и по-добри. Тя вляе върху еластичността на кожата, плътността и общото състояние на кожата. Най-търсеният ефект при безиглената мезотерапия е изглаждането на фините бръчки. След процедурите кожата е по-млада, здрава, свежа и сияйна.

 

Безиглена мезотерапия 1

Безиглена мезотерапия - възползвай се от нашите оферти

 

Безиглената мезотерапия се използва за:

  • видимо и дълготрайно изглаждане на фините бръчки
  • подобряване на еластичността на кожата
  • заздравяване на кожата
  • дълбока хидратация и обновяване на кожата
  • третиране на нежелана пигментация по кожата
  • блясък на кожата
  • изглаждане на кожата

 

Безиглената мезотерапия се използва за много кожни проблеми и при всички тях тя довежда до видими резултати. Иновативната технология на мезотерапията е все по-предпочитана от клиентите, които знаят за ползите от козметичните процедури. Все повече хора осъзнават позитивните резултати след безиглена мезотерапия. Докато класическата мезотерапия може да „уплаши” някои клиенти, които не са почитатели на иглите, то безиглената мезотерапия хитро избягва този недостатък. Безиглената мезотерапия привлича все повече клиенти със своята ефективност и безопасност. Все повече хора избират да започнат да се грижат за зрялата си кожа именно чрез безиглена мезотерапия. Процедурата добива все повече популярност и поради тази причина много от козметичните салони и клиники вече я предлагат на клиентите си. За да започнете и Вие да предлагате безиглена мезотерапия в практиката си – свържете се с Лидера Груп още днес. Ние ще Ви разясним всички подробности за безиглената мезотерапия и за необходимите условия, при които тя може да се прилага.

 

Кое прави безиглената мезотерапия иновацията, от която се нуждаете в практиката си?

Живеем във време, в което технологичният напредък достига до ежедневието ни по-лесно от всякога. Това важи в пълна сила и за козметичната индустрия и в частност козметичните процедури. Безиглената мезотерапия е една от най-чаканите иновации от клиентите, като сега те могат да се възползват свободно от нея.

 

Тайната на безиглената мезотерапия е, че убожданията от игли са заменени от електрически импулси, с които веществата достигат до кожата. Тъй като почти не се намира човек по света, който да харесва убожданията от игли, безиглената мезотерапия е дългоочаквано откритие в областта на козметичните процедури. Класическата версия на тази процедура също не предизвиква болка, но може все пак да доведе до някакъв дискомфорт, а и се изисква малко време, в което кожата да се успокои след нея. При безиглената мезотерапия дори тези малки недостатъци са напълно преодолени.

 

Безиглената мезотерапия е революционна технология, която е високоефективна, напълно безболезнена и напълно безопасна. Просто чрез нанасяне на каквато и да е козметика, независимо колко скъпа и качествена е, е невъзможно да се достигне до мезодермата. За наистина дълбока грижа в най-дълбоките слоеве на кожата на помощ идва безиглената мезотерапия. При безиглената мезотерапия убожданията са заменени от ултразвук и електрически импулси, които също толкова успешно доставят необходимите съставки до дермалния слой на кожата. При тази процедура се разширяват порите, за да могат активните вещества да достигнат по-лесно в дълбочина. След приключването на процедурата тези пори мигновено се свиват, така че не остават никакви негативни резултати след излизането от салона.

 

Безиглена мезотерапия 2

Безиглена мезотерапия - купете сега!

 

Самата технология при безиглената мезотерапия се базира на електропорация и електроосмоза. Електропорацията при безиглената мезотерапия значително увеличава електропроводимостта на клетъчната мембрана. При електропорацията се получават микроскопични дупчици в липидната структура на клетките. Това води до изключително добра абсорбция на активните вещества от кожата. Ултразвукът се използва и в много други козметични процедури, като например при третиране на целулит. Медицинското му приложение върху хората е известно от десетилетия. Утразвуковата технология при безиглената мезотерапия активира самите клетки, което позволява естествената регенерация на кожата. Освен това при безиглената мезотерапия активните съставки са по-равномерно разпределени и по-добре абсорбирани от кожата. При класическата процедура, макар и в много редки случаи, по кожата могат да се образуват малки хематоми, които се „разнасят“ в рамките на седмица. Все пак, за да се избегне подобен риск, класическата процедура може да се замени с безиглена мезотерапия.

 

Въпреки че чрез тази козметична процедура могат да се постигнат разнообразни ефекти, най-често клиентите се възползват от безиглената мезотерапия, за да получат незабавен подмладяващ ефект. Точно до такъв ефект водят органичните киселини и растителните екстракти, които навлизат в дълбочина при безиглената мезотерапия. За ефектите от безиглената мезотерапия може да се говори дълго. Но няма нужда от разговори за теоретичните резултати при безиглената мезотерапия – ефектите при всеки клиент са видими и сами говорят за себе си!

Кога и на каква кожа може да се прилага безиглената мезотерапия?

Безиглената мезотерапия може да се прилага върху всеки тип кожа, през всички годишни сезони, по всяко време на деня. Безиглената мезотерапия гарантира видими резултати, които са дълготрайни. За безиглената мезотерапия са необходими около 6 процедури, което доказва, че дори в това отношение безиглената мезотерапия леко превъзхожда класическата, при която за максимални резултати са нужни до 10 процедури. При безиглената мезотерапия на кожа в различна степен на зрялост, се прилагат различни продукти в строго определени концентрации. Това става по преценка на специалиста, който извършва безиглената мезотерапия. Безиглената мезотерапия, както и почти всички останали козметични процедури, трябва да се извършва само от професионалисти или под техен контрол.

 

Избирайки да се доверите на безиглената мезотерапия в практиката си, Вие автоматично ще се сдобиете с клиенти, които са нетърпеливи да опитат революционната техника. А след като веднъж се убедят в отличните резултати от безиглената мезотерапия – те ще станат Ваши редовни клиенти. Нито един салон не може да се нарече наистина успешен, ако не си е създал редовни клиенти, вярващи в професионализма на служителите и качеството на услугите.

 

Освен за да започнете да предлагате класическа и безиглена мезотерапия в практиката си, Вие може да се свържете с нас, за да се сдобиете с козметични продукти, които придружават процедурата. Тези продукти се използват за усилване и поддържане на ефекта както след класическата, така и след безиглената мезотерапия. Доверете се на Лидера Груп днес и добавете към предлаганите от Вас процедури безиглена мезотерапия. Така ще се сдобиете с много нови, редовни и щастливи клиенти!


Защо безиглената мезотерапия е предпочитана иновация от клиентите?
Кое прави безиглената мезотерапия иновацията, от която се нуждаете в практиката си?
Кога и на каква кожа може да се прилага безиглената мезотерапия?

 

За повече информация и цени посетете aparatibg.com.

 

https://lideratrading.net/

Количката е празна

Най-горе