| EcoSpa

Welness & SPA ритуали и продукти за лице и тяло в холистична концепция за хармонична грижа за клиента и въздействие на енергийно ниво.


 

EcoSpa е ново поколение козметична линия, чието създаване е вдъхновено от българските традиции в съчетание с модерните технологични достижения на 21 век. Ние използваме иновативни активни съставки от естествени източници, следвайки пътя на природата към красотата.

 • Еко продукти със селектирано качество и високо съдържание на активните съставки
 • Оцветителите, ароматите и консервантите са от хранителната промишленост
 • Само висококачествени пресовани олиа
 • Внимателно селектирани материали за опаковка и съхранение на продуктите
 • Некултивирани, ръчно рани билки от екологично чисти райони на България

 

                      

 

 

 

 

ЕкоСпа следва концепцията „Clean Beauty”.  Търсенето на здравословни и екологични продукти превзема козметичната индустрия. CLEAN BEAUTY концепцията предполага :

 • Безопасност за здравето, нетоксични съставки;
 • Безопасност към природата - да не замърсява водата, да щади растенията, да е неутрална към климата;
 • Етика - без тестове върху животни;
 • Прозрачност на съставките за обикновения клиент.

Clean Beauty е тенденция, водена от начина на живот, произтичаща от факта, че потребителите все повече осъзнават как да се грижат за себе си и за планетата. Това не е прищявка. Това е макро тенденция, която все повече се разраства.

 

 

 

ЕкоСпа и този път покри стандартите за международен сертификат за Добра производствена практика. Оценките бяха „отличен“ по всички показатели.

 

GOOD MANUFACTURING PRACTICE (GMP) е система от принципи и правила, които гарантират правилното протичане на всеки етап от производствения процес, гарантирайки качествен краен продукт.

 

Прилагането на GMP навлиза широко и в производството на храни, козметични продукти, ветеринарни препарати, биотехнологии, компютърна техника и др. Целта на GMP сертификата е да се гарантира, че продуктите от всяка партида имат еднакви качества.

 

 

 

НОВОТО ЛИЦЕ НА НАТУРАЛНАТА КОЗМЕТИКА

 

Натуралната козметика става все по-популярна отново чрез възраждането на старата концепция за хармонизиране на тялото, ума и духа. Целта на органичната грижа за кожата е да подпомага естествените функции на кожата и да осигурява нежна, естествена грижа, като по този начин има важен принос за поддържането на кожата здрава на всяка възраст.

 

КРАСОТА ОТ ПРИРОДАТА: ДРЕВНА КОНЦЕПЦИЯ

 

Идеята на натуралната и органичната козметика е, че природата предлага всичко необходимо, за да поддържаме кожата си здрава и сияйна. Естествените съставки подпомагат естествения лечебен процес на кожата.

 

Натуралната козметика до сега

 

До скоро натуралната козметика се базираше на растителни масла, етерични масла, восък, флорални води, маслени екстракти. Използването на тези компоненти обикновено дават мазни текстури. Друг вариант на текстура е лепкава и не компактна. Етеричните масла пък придават остър аромат. Ефектите на натурална козметика, базирана на масла и екстракти, е поддържане доброто състояние на кожата.

 

Натуралната козметика сега

 

Сега вече, с развитието на нови технологии, се появяват нов тип материали и суровини. Те са изцяло натурални и сертифицирани и същевременно дават копринени текстури, плътни, но леки и не мазни, бързо усвояващи се от кожата, без бели следи, комфортни и приятни. Тези прекрасни текстури обединяват и високотехнологични съставки, които имат бърз видим ефкт, с корективно действие. Т.е. действат в дълбочина и на клетъчно ниво отстраняват проблемите на кожата. Всички тези нови иновативни формули са залегнали в новите продукти на ECOSPA – 100% екосертифицирани, същевременно високотехнологични и бързо резултатни. 

Очаквайте ги като лятна грижа за кожата от 01.07.2020. ECOSPA e новото лице на натуралната козметика.

 

 

 

НАГРАДИ: 

 1. СПА продукт на годината за 2012 г. - Серия Кисело мляко 
 2. Beauty World SPA & Wellnes, Англия 2014 г. - Победител в категория СПА Продукт на годината
 3. InterCharm, Москва 2013 г. - Награда за оригинална етно концепция
 4. Европейска СПА асоциация, Дания 2014 г. - Награда за иновативна СПА концепция 2014 г.
 5. Българската СПА Асоциация, 2014 г. - Награда за иновативна СПА концепция
 6. Българската СПА Асоциация, 2018 г. - Награда Най-добра българска СПА козметична линия

 

 

Последвайте ни и в Instagram тук

                       

 

 


Натуралната козметика EcoSpa – най-лесният начин да се поглезим и да се погрижим за кожата си

Натуралната козметика EcoSpа – хармонична грижа за цялото тяло

Живеем в забързани времена. Проучванията показват, че изключително голям процент от населението живее под стрес. Животът на повечето хора се крепи на непрекъснати усилия да се съчетаят ангажиментите в семейството, работната среда и различни социални дейности. Освен на психиката и на настроението, целият този стрес се отразява и на здравето. За съжаление последиците от този начин на живот се отразяват и на състоянието на кожата. Точно тук идва на помощ натуралната козметика, с помощта на която можем да се справим с предизвикателствата на натовареното ежедневие.

 

Натуралната козметика е модерният начин да се справим с предизвикателствата на съвременния живот. Използването на натурална козметика ни гарантира, че по никакъв начин не вредим на природата, грижейки се за себе си. Натуралната козметика е нежна към кожата, което се дължи на нейните природни съставки. Липсата на химически създадени съставки е гаранция, че кожата ще реагира добре на продуктите. Натуралната козметика EcoSpa отговаря на всички тези условия, подарявайки на своите клиенти едно страхотно усещане при нейното използване.

 

Натуралната козметика EcoSpа е едно тайно оръжие, с което могат да се преборят всички негативни последици, които стресът може да донесе на кожата. Използвайки продуктите на натуралната козметика EcoSpa, можем да подарим на тялото си грижата, която то заслужава, съчетана с прекрасното усещане за релакс. Естествено – в хармония с природата. Продуктите от линията натурална козметика, която предлагаме, ще удовлетворят клиентите и ще ги накарат отново и отново да пожелаят да се докоснат до усещането, което използването на продуктите дава.

 

EcoSpа е марка натурална козметика, която включва в себе си Wellness & SPA ритуали, продукти за лице и тяло в холистична концепция за хармонична грижа за клиента и въздействие на енергийно ниво. Ние от Лидера Груп вярваме, че българските традиции са наистина специални. Затова сме се постарали да вложим мъдростта на поколенията в процедурите и продуктите от нашата линия натурална козметика. Съчетанието между българските традиции и иновативните технологии е това, което прави линията натурална козметика EcoSpa наистина добра. Ние от Лидера Груп сме горди от факта, че можем да предоставим качествена натурална козметика на нашите клиенти. Натуралната козметика допълва усещането, което приятните SPA процедури и масажи носят.

 

EcoSpa е ново поколение козметична линия, включваща процедури и натурална козметика. Създаването на натуралната козметика EcoSpa е вдъхновено от българските традиции. Целият процес на създаване обаче е съчетан с модерните технологични достижения на 21 век. За тази линия натурална козметика ние използваме иновативни активни съставки от естествени източници, следвайки пътя на природата към красотата. Натуралната козметика EcoSpa предлага съчетание между доказали своята ефективност съставки, както и отпускащо усещане, което ще превърне грижата за кожата в истински ритуал на удоволствието. Нито един клиент не би отказал да усети върху тялото си въздействието на отпускащ масаж, съчетан с ароматна натурална козметика. А веднъж получили това усещане – клиентите ще се върнат отново.

 

Кое прави натуралната козметика EcoSpa вариант, който да препоръчате на Вашите клиенти?

 

Натурална козметика 1

Натурална козметика - изберете от нас!

 

 • Натуралната козметика EcoSpa включва продукти със селектирано качество. В тази натурална козметика се съдържа оптимално количество активни съставки.
 • Оцветителите, ароматите и консервантите, включени в състава на натуралната козметика EcoSpa, са от хранителната промишленост и са напълно безвредни.
 • Продуктите от натуралната козметика EcoSpa съдържат само висококачествени пресовани олиа.
 • Продуктите от тази марка натурална козметика се съхраняват в опаковки от внимателно селектирани материали.
 • Продуктите на EcoSpa съдържат некултивирани, ръчно брани билки от екологично чисти райони на България.

 

Различните ритуали включват различни продукти от линията ни натурална козметика EcoSpa. Всички те са с гарантирано качество и носят на клиентите удоволствието от луксозната грижа за кожата. Използването на продуктите на натуралната козметика EcoSpa, съчетано с правилното им нанасяне от професионалисти, може да осигури на клиента точно това, за което е дошъл – релаксиращо усещане и пълноценна грижа за цялото тяло.

 

Натуралната козметика EcoSpа залага на натурални съставки, характерни за нашите географски ширини. В производството на тази натурална козметика сме използвали есенциални масла от рози и билки, които растат в нашата страна. Съставките на нашата натурална козметика са добити от екологично чисти райони, което гарантира тяхното качество. Използвали сме в нашата натурална козметика съкровищата, с които е известна България по света – българското кисело мляко и ароматния мед.

 

В последните години се наблюдава едно завръщане към природните съставки. Търсенето определя предлагането. Затова и натуралната козметика добива все повече популярност, опитвайки се да отговори на високите критерии на клиентите.

 

Нашата марка натурална козметика е висококачествена и луксозна. Това я прави подходяща за Вашите клиенти. Всеки почитател на натуралната козметика ще остане доволен от нашите продукти и ще оцени тяхното качество. Затова не се колебайте да препоръчате марката на своите клиенти! Ние сме сигурни, че държите на качеството. Точно затова Ви го предлагаме.

 

Натурална козметика 2

Натурална козметика - каталог с продукти

 

Натурална козметика EcoSpa – грижа и качество и в най-малкия детайл

Освен естествени активни съставки, доказали благотворното си влияние върху кожата, нашата натурална козметика може да се похвали с още много неща. Грижата от първия до последния детайл е наш основен приоритет. Ние не продаваме само продукт, а цялостна визия, която съчетава „Суровина – Продукт – Протокол на терапията“ в интегрирана концепция за хармонична грижа за клиента. Продуктите на натурална козметика EcoSpa съдържат екстракти от лечебни и ароматни билки, базирани на нашите традиции. Към специално разработените от нас протоколи за SPA ритуали сме включили и ръчно изработени аксесоари, допълващи оригиналните SPA церемонии. Такива аксесоари са например родопски керемидки за масаж от глини от екологигични райони на България. Тези аксесоари допълват както самите ритуали, така и продуктите от нашата линия натурална козметика. Разработили сме всички елементи внимателно – самите продукти, ритуалите, аксероарите, дори опаковките на продуктите. Нашите усилия са оценени високо не само от партньорите и клиентите ни. Професионалистите също са оценили нашата непрекъснато развиваща се през годините серия натурална козметика. За вниманието и любовта, които сме вложили в продуктите от нашата натурална козметика, говорят и наградите:

 

Натурална козметика 3

Натурална козметика - купете през сайтът ни!

 

Натурална козметика 4

Натурална козметика - високо качество

 

Натурална козметика 5

Натурална козметика - най-добрите продукти

 

Натурална козметика 6

Натурална козметика - изберете EcoSpa

 

 • СПА продукт на годината за 2012 г. - Серия Кисело мляко
 • Beauty World SPA & Wellnes, Англия 2014 г. - Победител в категория СПА продукт на годината
 • InterCharm, Москва 2013 г. - Награда за оригинална етно концепция
 • Европейска СПА асоциация, Дания 2014 г. - Награда за иновативна СПА концепция 2014 г.
 • Българската СПА Асоциация, 2014 г. - Награда за иновативна СПА концепция
 • Българската СПА Асоциация, 2018 г. - Награда Най-добра българска СПА козметична линия

 

Наградите за нашата натурална козметика непрекъснато увеличават своя брой. Клиентите, които ни се доверяват, също са все повече. Стараем се непрекъснато да подобряваме натуралната козметика EcoSpa. Доверявайки се на нас, Вие предоставяте на Вашите клиенти висококачествени продукти натурална козметика, както и SPA ритуали, от които те ще останат очаровани. И ще се върнат отново при Вас, за да се доверят на професионалната Ви преценка.

 

Натурална козметика 7

Натурална козметика - топ продукт


Натуралната козметика EcoSpа – хармонична грижа за цялото тяло
Кое прави натуралната козметика EcoSpa вариант, който да препоръчате на Вашите клиенти?
Натурална козметика EcoSpa – грижа и качество и в най-малкия детайл

Прочети повече
Затвори

Клиентите за марката

Д-р Таня Беличенова

Д-р Таня Беличенова | Клиент

Уникалността на ЕкоСпа се състои в това, че ...

Юлия Забунова

Юлия Забунова | Клиент

ЕкоСпа е нашия най-продаван бранд в ...

https://lideratrading.net/

Количката е празна

Най-горе