| ProfiDerm

Селективен висш клас професионална смарт козметика с интелигентни молекули и незабавни резултати.

 


PROFIDERM е селективен висш клас професионална смарт козметика с интелигентни молекули, създадена от екип от експерти с над 30 годишен опит в козметиката. Терапиите са съчетание от експертиза, иновативни технологии и внимателно подбрани активни съставки за бързи и видими резултати.

 


Съвременна лека текстура и хипоалергенни формули без парабени, алкохол и ГМО. Специално разработени професионални продукти и протоколи, съчетани с избрана гама от продукти за домашна грижа.
Ефекти на клетъчно ниво - усъвършенствани активни съставки с клинично доказани резултати чрез in vitro и in vivo тестове.

 


Натуропатски подход при разработване на формулите.

 


Нашата цел е усъвършенстването на нашите продукти и създаването на нови концепции в терапиите.
Ние предоставяме на нашите клиенти изключителна подкрепа и ценни решения.

  1. Маркетинг съпорт
  2. Хипоалергенни формули
  3. Натурален произход на активните съставки

 

Хипоалергенни формули

Формулите на хипоалергенната козметика ProfiDerm са доказано изпитани в Институт за клинични експертизи. Те свеждат до минимум риска от алергия и са особено подходящи за суха и чувствителна кожа.

 

Структура: 

 

                                                        

 

 

Маркетинг съпорт: 

 

За всеки 5% от стойността на вашата поръчка получавате рекламни материали по ваш избор и според наличните:

  • Тестери и четки за маска
  • Кърпи с логото на ProfiDerm
  • Ленти за коса и гъби за отнемане на маски
  • Постери и стопери за рецепция
  • Клиентски каталози и подаръчни чанти
  • Рекламни кубчета, плакати и брошури

 

 

Приложение у дома: Поддържа ефекта, свива порите, почиства и предотвратява запушванията.

 

Съвет: Ако правите почистване на зрели, чувствителни и смесен тип кожи, то тези кожи реагират на механичното дразнение и е естествено при еритеми от този тип, продукти с активни съставки, насочени към акнеично възпалени участъци и бактерии от друг тип, да са по-слабо изразени. Тогава изберете – NEW Хиалуронов серум на Профидерм или заменете Успокояващ и стягащ гел 2 с Хидроколагенов гел. Почистващата маска №3 заменете с Диамантена алго маска или Маска Воден магнит. Този тип продукти имат имуностимулиращо и успокояващо действие.

 

Последвайте ни и в Instagram тук

 

 


Козметиката за лице – правилният начин да се съхрани красотата и младостта на кожата!

Защо нашата козметика за лице е това, от което се нуждаете в практиката си?

Ние от Лидера Груп сме разбрали, че козметиката за лице е един от най-важните компоненти за здравето, красотата и доброто състояние на кожата. Затова и сме готови да предложим винаги възможно най-добрата грижа за кожата. Ако се доверите на Лидера Груп, Вие ще осигурите възможно най-добрата козметика за лице, която Вашите клиенти със сигурност ще оценят високо. Ние сме сигурни, че Вие сте професионалисти и можете да направите най-добрия избор за Вашите клиенти. Затова и ние сме готови да осигурим за Вас най-добрата козметика за лице, с която спокойно може да сте сигурни, че бизнесът Ви процъфтява!

 

Козметика за лице 1

Козметика за лице - изберете своя продукт

 

Още от древността на човечеството са известни ползите от козметичните продукти. В наши дни се забавляваме с начините, по които предците ни са експериментирали с различни съставки, за да си направят сами козметика за лице. Колкото и понякога да са забавни тези „експерименти“, от тях сме научили за много „тайни съставки“, които се използват в козметиката за лице и до днес. За щастие живеем в 21 век, в който технологиите за производство на козметични продукти са толкова напреднали, че имаме на разположение почти магически продукти. В съвременната козметична индустрия сме съхранили обаче всички тези полезни съставки, за които човечеството знае от векове. В един свят, пълен с предизвикателства, правилната козметика за лице може да заличи години от кожата, да я накара да сияе и най-важното – да бъде здрава. Всички ние искаме нашите клиенти да са доволни от козметиката за лице, която използват. Затова и сме се постарали да създадем най-добрите серии продукти, които да задоволят желанията на клиентите. Нашите процедури за лице, които също може да предложите на Вашите клиенти, допълват цялостната грижа за кожата. Освен от създадената от нас козметика за лице, Вие може да се възползвате и от продуктите на марките, с чиято дистрибуция в България се гордеем. Доверявайки се на нас, Вие ще спечелите все повече клиенти, които да се доверят на Вас.

 

Козметика за лице 2

Козметика за лице - достъпни цени!

 

Ние от Лидера Груп следим най-новите технологии, използвани в производството на козметиката за лице и козметичните процедури. Същевременно с това вярваме, че козметиката за лице трябва да е възможно най-чиста, органична и разбира се – екологична. Ние вярваме, че Вашите клиенти заслужават най-добрите продукти, с най-полезните активни съставки за кожата. Погрижили сме се да осигурим най-добрата козметика за лице, която да предложите на клиентите си, за да се възползват те с радост от услугите Ви в грижата за кожата си.

 

Козметиката за лице – защо е важно да осигурим най-доброто на клиентите, които са ни се доверили?

Сигурни сме, че държите да бъдете най-добрите. Сигурни сме, че се чувствате длъжни да осигурите на клиентите си най-добрата козметика за лице. Вашето име стои зад продуктите и процедурите, които предлагате в практиката си. Вярваме и в съставките на козметиката за лице, която предлагаме, и в технологиите, довели до нейното създаване. Тяхното перфектно съчетание е създало нашата козметика за лице, която гарантира за страхотно качество и стои зад добрата Ви репутация.

 

Козметика за лице 3

Козметика за лице - подмладете кожата си!

 

Продуктите от нашите серии са качествени, иновативни, балансирани и луксозни. В козметиката за лице, която предлагаме, са съчетани най-добрите съставки от природата, и най-добрите научни иновации в областта. И всичко това е придружено с гаранция, че нашата козметика за лице предлага перфектни резултати – за една здрава, свежа и красива кожа. За нашата козметика за лице можем да гарантираме, че е с най-доброто качество, което може да получите на пазара. Постарали сме се нашата козметика за лице да покрива различните нужди на кожата. Нашата козметика за лице може да задоволи нуждите и на най-големите перфекционисти сред клиентите, които вече имат солиден опит с грижата за кожата си. С нашата козметика за лице ще спечелите дори и тези клиенти, които са ползвали стотици други марки. Нашата козметика за лице е преминала през всички необходими проверки, които гарантират нейната безопасност. Нашата козметика за лице гарантира хипоалергенност на всичките си съставки.

 

Козметиката за лице на Лидера Груп вече е доказала своите качества, което могат да потвърдят хиляди доволни клиенти! Използвайки нашата козметика за лице, Вие гарантирате най-доброто на хората, доверили се на професионалната Ви преценка. Нашата козметика за лице отговаря на нуждите на всеки тип кожа, като всяка една съставка в нея е с доказани позитивни ефекти върху състоянието на кожата. При продуктите от нашата козметика за лице сме се постарали да съчетаем най-доброто, което науката предлага в сферата на козметиката. Разбира се, в нашата козметика за лице сме използвали и правилните природни съставки. Защото няма нищо по-добро от това да се грижим за кожата си чрез чудесата, които природата ни предлага! Натуралните съставки в козметиката за лице гарантират грижа, осигурена от природата. Нашата козметика за лице представлява перфектна симбиоза между най-модерна наука и природни съставки, доказали качествата си през хилядолетната човешка история. Нашата козметика за лице освен безкомпромисно качество, предлага на клиентите и луксозно усещане. Няма по-приятно усещане от това да знаеш, че даряваш на кожата си най-добрата възможна грижа. Подарете на клиентите си точно това усещане, предлагайки им нашата козметика за лице.

 

Козметика за лице 4

Козметика за лице - доверете се на нас!

 

Ние сме сигурни, че щом сте на път да ни се доверите, Вие сте професионалисти и наистина предлагате на клиентите си безкомпромисно качество. Няма нищо по-важно от това човек да се отнася сериозно към работата си. Освен едно – да я обича! Нашата козметика за лице предлага точно такива професионални продукти, в които Вашите клиенти ще се влюбят. Освен прекрасна козметика за лице, ние предлагаме и всичко останало, което Ви е необходимо, за да развиете своя бизнес по оптимален начин. Предлагайки на Вашите клиенти нашата козметика за лице, Вие си гарантирате доволни, щастливи и красиви клиенти, които няма да се поколебаят да потърсят услугите Ви отново, за да поддържат безупречния вид на кожата си.

 

Защо нашата козметика за лице ще остави доволни както Вас, така и Вашите клиенти?

 

Козметика за лице 5

Козметика за лице - купете сега!

 

Ние сме уверени, че Лидера Груп може да докаже и на Вас, и на Вашите клиенти, че е с безкомпромисно качество. Постарали сме се освен да създадем собствени линии козметични продукти, така и да предложим на вниманието Ви страхотна професионална козметика за лице от световноизвестни марки, използвани от експерти по козметика за лице по целия свят.

 

Освен най-добрата козметика за лице в България, ние Ви предлагаме всички необходими консумативи, обучения и оборудване, с което да се превърнете в най-добрите в сферата си! Козметиката за лице, която предлагате, е една от най-важните стъпки, която ще Ви превърне в незаменим за клиентите си професионалист. За да сте сигурни, че предлагате на клиентите си най-добрата козметика за лице, доверете се на нас – ние гарантираме най-доброто качество! Не се колебайте да се свържете с нас и да осигурите най-доброто на клиентите в своята практика. Нашата козметика за лице и Вашият професионализъм са това, в което клиентите ще се влюбят.


Защо нашата козметика за лице е това, от което се нуждаете в практиката си?
Козметиката за лице – защо е важно да осигурим най-доброто на клиентите, които са ни се доверили?
Защо нашата козметика за лице ще остави доволни както Вас, така и Вашите клиенти?

Прочети повече
Затвори

Клиентите за марката

Jenny Myllyoja

Jenny Myllyoja | Клиент

ProfiDerm is one of bests products I have use ...

Klaudia Ihnacakova

Klaudia Ihnacakova | Клиент

ProfiDerm is a high-quality cosmetics, with ...

https://lideratrading.net/

Количката е празна

Най-горе