| Simone Mahler

Тъй като всяка жена е уникална, Simone MAHLER разработиха персонализиран подход към красотата. Пълна, индивидуална програма, базирана на професионална диагноза, която използва както терапии, така и продукти и гарантира ефективни и дълготрайни резултати.


Историята на Simone Mahler                                       

 

 

Simone Mаhler е преди всичко историята на една жена, вдъхновена от красотата. Омъжва се за инженер-химик и първоначално се интересува повече от медицина, но в крайна сметка се съсредоточава върху красотата, която по това време е много по-достъпна за жените.

 

През 1939 г. открива първия си салон в собствения си апартамент.

 

През 1947 г. създава своя собствена козметика и отваря първия козметичен салон в Бордо, който съществува и до днес.

 

През 1950 г. открива още един салон в центъра на Бордо, който е последван от още два в Тулуза и Байон.

 

Производството на козметични продукти достига промишлено ниво, а в края на 60-те години на миналия век създава и първата франчайз мрежа от салони за красота.

 

Истински пионер на съвременната естетическа красота, от самото начало е поддържала оригинален и персонализиран подход към красотата, който освен всичко друго е бил и рецепта за красота. Разработвала и предлагала изключителни методи, продукти и процедури, комбиниращи високи технологии със сетивно удовлетворение, с цел да даде на всяка жена точно това, което търси. Този подход скоро станал подписът на марката.

 

През 2001 г. компанията се присъединява към групата Sothys International, водеща професионална козметика.

 

През 2016 г. компанията Simone Mahler възобновява своята независимост и вече не е част от Sothys International Group. Марката Simone MAHLER все още носи името на своя основател: изключителна жена с неоспорима страст към красотата.

 


 
 

   

 

Нашите ценности

 

   Нашият професионален опит в селективната професионална козметика се изразява чрез перфектната комбинация от 3 елемента:
   • ефективността на продуктите и терапиите: видими резултати
   • безопасност при употреба: дерматологично тествани продукти за чувствителност на кожата
   • козметично удовлетворение: аромат, качество на текстурата

 

 Нашите основополагащи принципи:

 

 

• персонализирана кожна диагностика чрез патентования апарат ACTIVIEW TM 3 

 

• специфични терапии за лице и тяло, разработени от процедурите, тествани в нашите пилотни клиники, които отговарят на изискванията на Simone MAHLER.

 

• изключителни продукти, разработени в нашата лаборатория за научноизследователска и развойна дейност благодарение на най-напредналите научни изследвания.

 

• използване на активни съставки, избрани за резултатите, които дават, доказани или върху тъканна култура, или in vivo при оптимална концентрация.

 

• иновативно оборудване с патентовани специфични технологии ултразвук, LUMINOLOGY®, радиочестота от изключителна важност за още по-добри резултати.

 

"След няколкомесечно проучване ние избрахме за наш дистрибутор за България компанията Лидера Груп, заради водещата им позиция на българския козметичен пазар и строгите изисквания, които имат по отношение подбора на салони, на които да предложат нашите продукти, както и експертите им, гарантиращи обучение на високо ниво и грижа към всеки клиент."

Simone Mahler, Paris

 

Последвайте ни и в Instagram тук

 

 


Медицинската козметика Simone MAHLER – индивидуална грижа за всеки клиент

Защо все повече хора се доверяват на медицинската козметика и защо Simone MAHLER е сред най-предпочитаните марки?

Медицинската козметика набира все повече популярност както по света, така и у нас. Клиентите все повече осъзнават нуждата да се грижат наистина отговорно за кожата си, доверявайки се както на медицинската козметика, така и на професионалисти, които да им препоръчат най-добрата грижа точно за техния тип кожа.

 

Медицинска козметика 1

Медицинска козметика - възползвайте се сега!

 

Медицинската козметика все повече се налага на пазара за сметка на масовата такава. Медицинската козметика има способността не само да поддържа доброто състояние на кожата, но и да оправи проблемите, които клиентите имат с кожата си. Това е качество, с което масовата козметика не може да се похвали. Непрофесионалните продукти могат да поддържат привидно добрия вид на кожата, но обикновено просто замаскират, а понякога дори и влошават кожните проблеми. Точно този проблем на масовата козметика осъзнават все повече потребители, обръщайки се за помощ към медицинската козметика и професионалистите, които я предлагат. Правилната марка медицинска козметика може да заздрави, подмлади, хидратира и релаксира кожата. Процедурите в специализираните салони още повече засилват позитивните ефекти от медицинската козметика. Друго качество на медицинската козметика е, че тя предлага огромно разнообразие от продукти, помагащи за всякакви кожни проблеми. Дори клиентите с много чувствителна кожа могат да открият правилните продукти в редиците на медицинската козметика. Медицинската козметика, наричана още дермокозметика, може да задоволи нуждите и на най-взискателните клиенти.

 

Медицинска козметика 2

Медицинска козметика - най-добрата козметика

 

Ние от Лидера Груп знаем, че Вашите клиенти търсят най-добрата медицинска козметика. Те се доверяват на професионалната Ви преценка, затова и Вие трябва да оправдаете доверието им. Използването на висококачествени марки медицинска козметика Ви гарантира доволни и редовни клиенти. Веднъж усетили грижата, която медицинската козметика предлага, клиентите няма да се върнат към масовата козметика. Работейки с марките, които ние предлагаме, може да сте сигурни, че осигурявате оптимална грижа и луксозно усещане на Вашите клиенти.

 

Медицинска козметика 3

Медицинска козметика - доверете се на продуктите Simone Mahler

 

Медицинската козметика Simone MAHLER е сред най-добрите марки, които имат дистрибуция в България. Тази дермокозметика дължи доброто си име на персонализирания поглед, който има към красотата. Simone MAHLER разработват специализиран подход към красотата. Пълна, индивидуална програма, базирана на професионална диагноза, която използва както терапии, така и продукти, като така гарантира ефективни и дълготрайни резултати.

 

Медицинска козметика 4

Медицинска козметика - купете сега!

 

Медицинската козметика Simone MAHLER – създадена от една жена, чиято страст е красотата

Историята на медицинската козметика Simone MAHLER е преди всичко историята на една жена, вдъхновена от красотата. Основателката на тази марка медицинска козметика се омъжва за инженер-химик и първоначално се интересува повече от медицина. По-късно обаче се съсредоточава върху красотата, която по онова време е много по-достъпна за жените.

 

През 1939 г. година тя открива първия си салон в собствения си апартамент. През 1947 г. създава своя марка медицинска козметика и отваря първия си салон в Бордо, който същестува и до днес. През 1950 г. открива още един салон в центъра на Бордо, който е последван от салони в Тулуза и Байон. Производството на различни продукти медицинска козметика достига промишлено ниво и в края на 60-те години на миналия век е създадена и първата франчайз мрежа от салони за красота, работещи с медицинска козметика.

 

Марката медицинска козметика Simone MAHLER все още носи името на своя основател: изключителна жена с неоспорима страст към красотата.

 

Основателката на тази компания за медицинска козметика е пионер на съвременната естетическа красота. От самото начало тя поддържа оригинален и персонализиран подход към красотата, който освен всичко друго е бил и рецепта за красота. Създателката на медицинска козметика Simone MAHLER е разработвала и предлагала изключителни методи, продукти и процедури, комбиниращи високи технологии със сетивно удовлетворение, с цел да се даде на всяка жена точно това, което търси. Нейният хъс към разработването на висококачествена медицинска козметика, съобразена със специфичните нужни на всяка кожа е това, което е направило марката търсена, престижна и харесвана. Точно този специфичен подход към всяка индивидуална кожа скоро е станал „подписът“ на марката. Simone MAHLER е извоювала достойно мястото си на върха на класациите за най-добра медицинска козметика.

 

Медицинска козметика 5

Медицинска козметика - най-добро качество

 

На какво се дължи безкомпромисното качество на марката медицинска козметика Simone MAHLER и защо Лидера Груп е официален разпространител на марката в България?

Ние от Лидера Груп знаем, че за Вас е от изключително значение да предлагате на клиентите си качествени продукти. За да предложим на вниманието Ви медицинската козметика Simone MAHLER, ние също следваме няколко правила. Нашият опит в селективната професионална медицинска козметика се изразява чрез комбинация от няколко елемента. Нашите ценности са:

 

  1. Ние държим на ефективността на продуктите и терапиите от медицинската козметика. Ефектите от използването на медицинската козметика трябва да са видими.
  2. Държим също на безопасността при употреба. Продуктите на предлаганата от нас марка медицинска козметика са дерматологично тествани.
  3. Продуктите са с чудесен аромат и приятна текстура.

 

Нашите основополагащи принципи:

 

  1. Ние предлагаме персонализирана кожна диагностика чрез патентования апарат ACTIVIEW TM 3. 
  2. Клиентите могат да се възползват от специфични терапии за лице и тяло, разработени от процедурите, тествани в нашите пилотни клиники, които отговарят на изискванията на Simone MAHLER.
  3. Предлагаме продукти медицинска козметика, които са разработени в нашата лаборатория за научноизследователска и развойна дейност, благодарение на напреднали научни изследвания.
  4. При продуктите от медицинската козметика, които предлагаме, са използвани активни съставки, които са доказали положителното си влияние или върху тъканна култура, или при тестове in vivo, при максимална концентрация.
  5. За още по-добри резултати се използва иновативно оборудване с патентовани специфични технологии ултразвук, LUMINOLOGY®, радиочестота.

 

Ние от Лидера Груп сме горди от факта, че марката медицинска козметика Simone MAHLER са се доверили точно на нас, за да разпростаняват продуктите си в България:

 

"След няколкомесечно проучване ние избрахме за наш дистрибутор за България компанията Лидера Груп, заради водещата им позиция на българския козметичен пазар и строгите изисквания, които имат по отношение подбора на салони, на които да предложат нашите продукти, както и експертите им, гарантиращи обучение на високо ниво и грижа към всеки клиент."

 

Simone Mahler, Paris

 

Медицинска козметика 6

Медицинска козметика - достъпни цени!

 

Медицинската козметика Simone MAHLER е сред най-използваните и търсени марки на пазара в световен мащаб. Марката предлага висококачествена медицинска козметика, която клиентите оценяват високо. Предлагайки медицинската козметика Simone MAHLER в своята практика, Вие може да сте сигурни, че предлагате на клиентите си оптимална грижа, съчетана с луксозно усещане при употреба. Клиентите, които използват тази марка медицинска козметика, със сигурност ще се върнат отново при Вас, доверявайки се на Вашия професионализъм!


Защо все повече хора се доверяват на медицинската козметика и защо Simone MAHLER е сред най-предпочитаните марки?
Медицинската козметика Simone MAHLER – създадена от една жена, чиято страст е красотата
На какво се дължи безкомпромисното качество на марката медицинска козметика Simone MAHLER и защо Лидера Груп е официален разпространител на марката в България?

Прочети повече
Затвори

Клиентите за марката

Красимира Янева

Красимира Янева | Клиент

Крио био вулкан е една възхитителна антицелулитна, отслабваща и ...

Мария Делева

Мария Делева | Клиент

Дава бързи резултати и ...

https://lideratrading.net/

Количката е празна

Най-горе