| ProfiDerm
Селективен висш клас професионална смарт козметика
| Beauty Expert
Луксозна, експертна, анти-ейдж грижа за кожата
| EcoSpa
Welness & SPA ритуали и продукти за лице и тяло
| Dr. Derm
Първият бранд с технология „Козметичен дрон“
| G.M. COLLIN
Дермо-корективна козметика
| Simone Mahler
Дермо-козметика от 1947 година
| Phyt`s
Единствената в света 100% натурална и ОРГАНИК професионална марка
| Noon Aesthetics
Медицински дермато-пилинг системи
| BDR
Първата иглена козметична мезотерапия с медицински резултати
| Alex Cosmetic
Органик билков пилинг и медицински продукти
| Nora Bode
Патентована хай-тек кислородна система
| LadyLash
Хипоалергични продукти за мигли и вежди
| Кола маска
Най-високо качество италианска кола маска и продукти за епилация
| Еднократни
Екологични еднократни материали и консумативи
| Козметично обзавеждане
Козметични кушетки, работни столове, колички и други
| Козметично оборудване
Ултразвук, дермабразио, кислородни апарати и други

Козметика – индустрията за младост и красота, която завладя света!

Козметиката – от експериментите в древността до перфектните продукти на 21 век

За козметиката може да се каже много. Стремежът за перфектен външен вид преследва човечеството още от най-древни времена. Стремежът към красота е едно от най-присъщите качества на хората, особено на представителките на нежния пол. И макар идеалите за красота да са се променяли през вековете, преследването им чрез всякакви средства никак не е намаляло. Напротив – съвременните жени се доверяват на козметика, козметични и пластични процедури – в търсене на перфектния външен вид.

 

Козметика 1

Козметика - направете правилния избор!

 

За родина на козметиката се смята Древен Египет, макар че положителните свойства на различните растения върху кожата са познати дори от по-рано. Древните египтяни ползвали козметика смятайки, че тя може не само да разкраси човек, но и да подобри неговото здраве. Дори съвременните продукти са взели някои „хитрини“ от зората на козметиката. Известни са ни процедури и ароматни терапии, които се прилагат и до днес.

 

И макар египтяните да са имали на практика пълна гама от козметика още тогава, производството на козметика се е подобрило неимоверно. Векове наред хората са се вълнували от направата на козметични продукти. И плодовете на човешкото любопитство и упоритост берем с пълни шепи всички ние днес. Освен на гримове, в момента е засилено производството на кремове, серуми и други козметични продукти. В момента на пазара могат да бъдат открити продукти за всякакъв тип кожа, за нуждите на всеки тип коса. Вече и мъжете не се страхуват да използват козметични продукти и да се подлагат на процедури. Козметиката в днешно време не просто разкрасява. Козметиката в 21 век може да лекува, да отстранява проблеми и да дава самочувствие на всеки, който се грижи за кожата си. Новите технологии и усилията на производителите на козметични продукти действат в наша полза, подарявайки ни красотата и здравето, към които се стремим.

 

Живеейки в 21 век ние всекидневно ставаме свидетели на научния и технологичния прогрес на съвременното общество. Той е засегнал разбира се и сферата на козметиката. Козметичната индустрия се възползва от специалисти, учени и технолози, с цел да произвежда все по-добра козметика, с която марките да наложат името си на пазара. Интересна обаче е тенденцията в козметиката все повече да се залага на натурални и органични съставки. Козметиката в наши дни е толкова добра точно заради баланса между научен и технологичен напредък, съчетан с природните богатства и положителните ефекти, които натуралните съставки могат да ни осигурят. През 21 век науката и продата работят ръка за ръка.

 

Козметика 2

Козметика - Доверете се на нас!

 

Ние от Лидера Груп знаем, че е важно за Вас да предлагате на клиентите си най-добрата козметика. За нашия дългогодишен опит сме разбрали коя е най-добрата възможна козметика, която можем да препоръчаме на нашите партньори. Ние знаем, че държите да предлагате козметика, която отговаря на всички стандарти за качество и ефективност. Затова при нас може да откриете селекция от козметика, която покрива както Вашите високи професионални изисквания, така и изискванията на Вашите клиенти. Знаем колко са важни клиентите, затова от наша страна предлагаме само най-добрата възможна козметика – без компромиси!

 

Козметика 3

Козметика - високо качество

 

Защо да се доверите точно на козметиката, която Лидера Груп предлага?

Ние от Лидера Груп имаме дългогодишна практика в предлагането на козметика. Предламе висококачествени вносни марки козметика, които не случайно са избрали нас за техен дистрибутор в България. Тъй като държим на най-добрата козметика, не бихме могли да направим компромис в качеството. Затова и работим усилено, търсейки най-доброто. Освен това ние от Лидера Груп предлагаме и собствени марки козметика. Понякога дори ние не можем да намерим перфектната козметика на пазара. Затова просто я създаваме сами! Пазарът е наводнен с всевъзможни продукти, а дори сред професионалната козметика има добри и най-добри марки. Доверявайки се на Лидера Груп Вие си спестявата цялото търсене на най-добрата козметика. Защото то се намира на едно място, в нашия каталог за козметика.

 

Всички наши марки козметика са с високо качество и отговарят на всички стандарти. Разнообразието е това, което отличава съвременния пазар на козметика от всички предходни периоди в развитието на козметиката. Ние сме се погрижили да осигурим за Вашата практика висок клас професионална и медицинска козметика с терапевтичен ефект. Но също така сме помислили за тези от Вас, които искат да осигурят релаксиращо удоволствие при SPA процедури. Напук на възможността да се произвеждат синтетични съставки, натуралната и био козметика е в своя възход. Погрижили сме се и за тези клиенти, които държат да се грижат за кожата си само чрез естествени съставки. Освен красотата, съвременните клиенти преследват и младостта. Точно за тези хора, които се подлагат на анти-ейдж козметични процедури и използват професионална анти-ейдж козметика, сме помислили и ние от Лидера Груп.

 

Козметичните салони в цялата страна непрекъснато развиват дейността си. Клиентите все по-често предпочитат да се доверят на професионално мнение, търсейки съвети как да поддържат кожата си здрава и красива. Професионалистите освен да предлагат модерни козметични процедури, трябва да предлагат и козметика според индивидуалните изисквания и типа кожа на всеки клиент. Козметиката, освен че може да доведе сама по себе си до терапевтични ефекти, може да осигури и по-силен и продължителен резултат от всички процедури.

 

Козметика 4

Козметика - достъпни цени

 

Козметичните продукти са неразделна част от съвременната индустрия за красота. Ние от Лидера Груп следим внимателно всички тенденции в производството на козметика и използваме най-новите технологии за нашите марки. Доверявайки се на нас, Вие ще спечелите доверието на клиентите си, които с радост ще използват услугите Ви в бъдеще!

 

Козметика 5

Козметика - каталог с продукти

 

Лидера Груп предлага точната козметика за Вашата практика, както и всичко друго, необходимо на Вашия бизнес

Всеки продукт от нашата и вносната козметика, която предлагаме, достига до Вас с пълна гаранция за ефективност и безопасност. Професионалните и медицинските ни козметични продукти са с доказани терапевтични резултати. Всички те са преминали през клинични изследвания, гарантирайки качество. Натуралната и био козметиката, която предлагаме, е с изцяло естествени съставки, с максимално най-висока концентрация на полезните вещества. Те са както нежна и луксозна грижа за клиентите, така и мисъл за природата. Селектирали сме за Вас и Вашите клиенти най-добрите продукти, за да сте спокойни Вие, че предлагате оптималните варианти. А Вашите клиенти ще се убедят сами в качеството на козметичните ни продукти, виждайки върху себе си отличните им резултати.

 

Козметика 6

Козметика - лидер в козметичния бранш

 

Ние от Лидера Груп имаме дългогодишен опит в козметичния бранш. Постарали сме се да осигурим всякаква помощ за развитие на бизнеса на нашите клиенти и партньори. Освен собствени марки козметика и висококачествена вносна козметика, ние предлагаме всички останали необходими продукти, оборудване, консумативи и обзавеждане. Доверявайки се на нашия опит, Вие избирате лесния път към успешния бизнес.

 

За професионална козметика, както и за всичко останало, от което се нуждаете в практиката си, може да се доверите на Лидера Груп. Освен с материални придобивки, ние можем да Ви помогнем също така да усъвършенствате професионалните си умения, както и да развиете бизнеса си чрез реклама. При всякакви въпроси относно нашата козметика, нашата дейност и за всичко, което Ви интересува – можете да се свържете с нас още сега. Ние ще отговорим на всички Ваши въпроси!


Козметиката – от експериментите в древността до перфектните продукти на 21 век
Защо да се доверите точно на козметиката, която Лидера Груп предлага?
Лидера Груп предлага точната козметика за Вашата практика, както и всичко друго, необходимо на Вашия бизнес

Прочети повече
Затвори
https://lideratrading.net/

Количката е празна

Най-горе