| Beauty Expert

Луксозна, анти-ейдж професионална марка за грижа за кожата, която използва най-новите и модерни иновации за формулиране на козметични продукти и терапии.

 


 

Beauty Expert е луксозна, анти-ейдж професионална марка за грижа за кожата, която предлага превантивни и подмладяващи процедури и продукти. Beauty Expert е създадена, за да обедини заедно науката за красотата с естествената грижа за кожата. Най-новите и модерни иновации в разработването на активни съставки се прилагат върху екстракти с натурален произход, науката се обединява с природата за да се създадат безопасни и ефективни методи за запазване и възстановяване младостта на кожата. 

 

 

БютиЕксперт следва концепцията „Clean Beauty”. Търсенето на здравословни и екологични продукти превзема козметичната индустрия. CLEAN BEAUTY концепцията предполага :

  • Безопасност за здравето, нетоксични съставки;
  • Безопасност към природата - да не замърсява водата, да щади растенията, да е неутрална към климата;
  • Етика - без тестове върху животни;
  • Прозрачност на съставките за обикновения клиент.

Clean Beauty е тенденция, водена от начина на живот, произтичаща от факта, че потребителите все повече осъзнават как да се грижат за себе си и за планетата. Това не е прищявка. Това е макро тенденция, която все повече се разраства.

 

 

БютиЕксперт и този път покри стандартите за международен сертификат за Добра производствена практика. Оценките бяха „отличен“ по всички показатели.

 

GOOD MANUFACTURING PRACTICE (GMP) е система от принципи и правила, които гарантират правилното протичане на всеки етап от производствения процес, гарантирайки качествен краен продукт.

 

Прилагането на GMP навлиза широко и в производството на храни, козметични продукти, ветеринарни препарати, биотехнологии, компютърна техника и др. Целта на GMP сертификата е да се гарантира, че продуктите от всяка партида имат еднакви качества.

 

 

Всички продукти са медицинско ниво на ефективност с бързи измерими резултати, с луксозно усещане, поради добавеното 24К злато. Биотехнологичните съставки са базирани на технологията Cosmetic Dron (гледайте видео) и всеки има своята цел и мисия да коригира и да доведе до резултати.

 

                         

 

24K ЗЛАТНА ЛИНИЯ -  ПОВДИГАНЕ И СТЯГАНЕ

  • Подобрява структурата на кожата;
  • Възстановява еластичността и подобрява плътността на кожата;
  • Незабавен  ефект на повдигане и попълване на бръчки.
  • Контурът на лицето е по-стегнат 
  • Високотехнологичните пептиди, видимо повдигат кожата.

 

Цел: Отпуснат контур и превенция срещу загуба на еластичност.

 

Мисия:  Възстановяване на еластичността и подобряване на плътността на кожата.

 

КЛЕТЪЧНА ЛИНИЯ

 

Магнитна детокс терапия и клетъчно обновяване. Формулите включват комплекс от хексапептид-8, минерали, ензими и клетъчни вещества и колаген. Терапията помага за елиминиране на токсичността от кожата, което е причина за бръчките и засилва процеса на обновяване на клетките. Подхранва и доставя липидни вещества на сухата кожа.


Цел: Тънка, суха и зряла кожа

 

Мисия: Създава плътност и обем на кожата. Активира епидермалните стволови клетки за анти-ейдж защита.

 

Последвайте ни и в Instagram тук

                         

 


Beauty Expert Бюти Експерт? – луксозна анти-ейдж професионална козметика с отлични резултати

Beаuty Expert – професионална козметика, която специалистите могат да препоръчат на клиентите си.

Всяка една жена полага грижи за кожата си по един или друг начин. Доброто състояние на кожата е приоритет на жени от всички възрасти. Всяка една дама обаче обръща все по-специално внимание на кожата си с напредването на възрастта. Човешката суетност става все по-изострена с натрупването на житейски опит, особено когато времето започва да оставя първите си следи върху кожата.

 

Пазарът е залят от всевъзможни продукти. Истината е, че за да се постигнат видими резултати, трябва да се използва професионална козметика. Професионалната козметика се различава от масовата козметика по това, че гарантира осезаеми положителни резултати при употреба. Освен това употребата на професионална козметика трябва да се съчетае с анти-ейдж процедури, за да може кожата да поддържа безупречния си вид възможно най-дълго. Професионалната козметика е този съюзник, без който борбата със следите на отминаващото време трудно би могла да бъде спечелена.

 

От изключителна важност за отлични резултати при употреба на професионална козметика, е консултацията със специалист. Не всички хора успяват правилно да преценят коя е подходящата професионална козметика за тяхната кожа. А и както знаем, повечето от най-добрите марки професионална козметика не се предлагат свободно в търговската мрежа. Затова и все повече хора се доверяват на професионални салони за красота и на специалистите, които работят в тях. Ваше задължение е да осигурите на своите клиенти най-добрата възможна грижа за кожата. За да не се лутате в избора си точно коя марка професионална козметика да препоръчате, можете да се доверите на Лидера Груп. Ние ще Ви предоставим изпитани продукти професионална козметика, които ще зарадват Вашите клиенти.

 

Имайки предвид високите Ви очаквания за качествена професионална козметика, ние от Лидера Груп сме щастливи, че можем да Ви представим Beauty Expert! Препоръчвайки тази марка професионална козметика, Вие ще се сдобиете с доволни, красиви и щастливи редовни клиенти.

 

Професионална козметика 1

Професионална козметика - само при нас!

Защо анти-ейдж професионалната козметика Beauty Expert е толкова ефективна?

Марката Beauty Expert е анти-ейдж професионална козметика, която предлага подмладяващи процедури и продукти. Професионалната козметика Beauty Expert е създадена, за да обедини заедно науката за красотата с натуралната грижа за кожата. За продуктите на тази марка професионална козметика са използвани най-новите и модерни иновации в разработването на активни съставки. В тази марка професионална козметика са използвани екстракти с натурален произход. При създаването на продуктите на професионалната козметика Beauty Expert науката се обединява с природата, за да се създадат безопасни и ефективни методи за запазване и възстановяване младостта на кожата.

 

Анти-ейдж професионалната козметика е предназначена за зряла кожа. Въпрос на желание от страна на клиента е кога да започне да използва подобен тип професионална козметика. Все повече клиенти започват да се замислят за следите на времето още преди кожата им видимо да е започнала да губи свежестта си. Използването на анти-ейдж професионална козметика за превенция става все по-разпространена тенденция. Ако Вашите клиенти също се интересуват от анти-ейдж професионална козметика за превенция, то Вие спокойно може да им препоръчате марката Beauty Expert. Иновативните технологии, използвани за създаването на продуктите на марката, действат и в посока за забавяне на стареенето. Марката професионална козметика Beauty Expert е идеален избор както за превенция, така и за грижа за вече зрялата кожа.

 

Всички продукти на професионалната козметика Beauty Expert са с медицинско ниво на ефективност. Продуктите на тази професионална козметика могат да се похвалят с бързи и измерими резултати. В стила на най-добрите марки професионална козметика, продуктите на Beauty Expert подаряват луксозно усещане при употреба. Това се дължи най-вече на добавеното 24К злато в продуктите на марката. Биотехнологичните съставки в тази професионална козметика са базирани на технологията Cosmetic Dron. Всеки един продукт на марката има за цел да коригира, с което да доведе до отлични видими и осезаеми резултати. Продуктите на професионалната козметика Beauty Expert са с доказани положителни резултати, които биват потвърдени дори от най-взискателните клиенти. Многото доволни клиенти на професионалната козметика Beauty Expert могат да потвърдят добрите резултати, а самите те са видими дори и за скептиците.

 

Професионална козметика 2

Професионална козметика - купете от нас!

 

Златната линия на професионална козметика Beauty Expert е обогатена с 24К злато. Златото е познато на повечето хора основно като благороден метал, от който се изработват красиви бижута. Но златото крие в себе си много повече от обикновена красота и блясък. Ползите от златото върху човешката кожа са познати на света още от най-древни времена. Известно е, че самата Клеопатра, царицата на красотата в Древен Египет, е използвала като част от ритуала си за красота златна маска. Златото се използва в производството на професионална козметика не само, за да придаде на линията усещане за луксозна грижа при употреба. Известно за науката е, че златото влияе благотворно при заздравяването на рани. Освен това то придава на кожата естествен блясък, който помага за здравия и свежия вид на кожата. Но основното качество на златото, което го прави толкова популярна съставка в професионалната козметика е, че то има потенциала да предотвратява и забавя стареенето на кожата. Оказва се, че Клеопатра е била права да използва златото, за да съхрани красотата си. Много от съвременните високотехнологични изследвания вече са доказали анти-ейдж качествата на златото. Професионалната козметика Beauty Expert вярва както в науката, така и в природата. Затова в продуктите професионална козметика на марката се съчетават научните постижения и природните съставки. И резултатът е млада, свежа и сияна кожа, на която се наслаждават многото доволни клиенти!

 

Професионална козметика 3

Професионална козметика - Полезни резултати

Какви са положителните резултати, от които клиентите ще се възползват при употреба на професионалната козметика Beauty Expert?

Златната 24К линия на професионалната козметика Beauty Expert атакува отпуснатия контур и служи за превенция срещу загубата на еластичност. Тази линия продукти възстановява еластичността и подобрява плътността и структурата на кожата. Тази линия професионална козметика има незабавен повдигащ и попълващ бръчките ефект. Освен всичко друго, високотехнологичните пептиди в продуктите на тази професионална козметика видимо повдигат кожата.

 

Марката професионална козметика Beauty Expert има също така клетъчна линия продукти, която е предназначена за тънка, суха и зряла кожа. Чрез магнитна детокст терапия се постига клетъчно обновяване. С продуктите от тази линия професионална козметика се създава плътност и обем на кожата. Активират се епидермалните стволови клетки за анти-ейдж защита. Продуктите от тази линия професионална козметика съдържат формули с комплекс хексапептит-8, минерали, ензими, клетъчни вещества и колаген. Терапията с тази професионална козметика помага за елиминиране на токсичността от кожата и засилва процеса на обновяване на клетките. Продуктите подхранват и доставят липидни вещества на сухата кожа.

 

Професионална козметика 4

Професионална козметика - Анти-ейдж грижа

 

Професионалната козметика Beauty Expert е лидер в анти-ейдж грижата за кожата. Ние от Лидера Груп Ви предлагаме да се възползвате от тази професионална козметика в практиката си. Резултатите ще бъдат доволни клиенти – както от продуктите, така и от Вашето професионално мнение, което ги е насочило към тях. Зарадвайте клиентите си с възможността да се възползват от продуктите на Beauty Expert и станете водещ избор на хората, които се насочват към салоните за красота в стремежа си да запазят свежия вид, красотата и младостта на кожата си. 


Beаuty Expert – професионална козметика, която специалистите могат да препоръчат на клиентите си
Защо анти-ейдж професионалната козметика Beauty Expert е толкова ефективна?
Какви са положителните резултати, от които клиентите ще се възползват при употреба на професионалната козметика Beauty Expert?

Прочети повече
Затвори

Клиентите за марката

Силвана Иванова

Силвана Иванова | Клиент

Работя с марката Beauty Expert от ...

СПА хотел Реджина Мария

СПА хотел Реджина Мария | Клиент

Ползваме продуктите от самото излизане на ...

https://lideratrading.net/

Количката е празна

Най-горе