| Noon Aesthetics

Медицински дермато-пилинг системи


 

 

МЕДИЦИНСКИ ДЕРМАТО-ПИЛИНГ СИСТЕМИ

 

 

 

 

В NOON Aesthetics – професионална грижа за кожата, ние вярваме, че качеството, високите постижения и професионализмът, съчетани с водещите иновации и технологии в индустрията, водят до впечатляващи резултати и отлично състояние на кожата. С оглед на това успешно разработваме и
произвеждаме уникални и ефикасни продукти за естетическа грижа за кожата, като същевременно гарантираме най-високо качество през целия процес. Предлагаме само най-добри резултати за професионалистите и техните пациенти.

 

 

 

 

Това, което отличава продуктите на NOON Aesthetics, е способността да предлагаме най-ефективното лечение на кожата без често срещаните странични ефекти като дразнене, парене, зачервяване и неприятно усещане. Това се дължи на добавения DermShieldTM, който освен това позволява на NOON
Aesthetics да разработи продуктова линия за paraceutial грижа за кожата, която съдържа активни съставки в непостижимо досега висока концентрация.

 

В този контекст ние триумфално предлагаме иновативни решения и впечатляващи резултати за различни кожни проблеми, като акне, стареене на кожата, хипер-пигментация, увреждане от слънцето и загуба на еластичност, себорея и др. без типичните последици.

 

Продуктите NOON могат да се използват само от обучени специалисти или под тяхно ръководство.

 

 

 

 

Продукти с терапевтичен ефект, разработени за мощно и ефективно лечение на различни кожни проблеми. Продуктите в тази категория включват високи концентрации на активни съставки без обичайните странични ефекти като дразнене, парене, зачервяване и неприятно усещане по време на
употреба.

 

 

 

Продукти с терапевтичен ефект за поддръжка и задържане на резултатите и защита на кожата от вредни вещества, които допринасят за увреждането на кожата като замърсяване на въздуха, излагане на UVA и UVB лъчи, стрес, небалансирана диета и др. Продуктите разкриват една по-сияйна, красива и
здрава кожа на лицето.

 

 

 

 

Продукти за лечение в клиники, пилинзи, ампули и маски.

 • МЕДИЦИНСКИ ДЕРМАТО-ПИЛИНГ СИСТЕМИ
 • Наноструктурирани
 • Патентована система за защита DermShieldTM
 • Специално разработени медицински протоколи
 • Сигурност и ефективност за видими резултати и доволни пациенти

 

 

 

 

                      

 

 

 

За повече информация и демонстрация, можете да се свържете с наш търговски представител: sales@lideratrading.net, +359 886 741 221

 

Последвайте ни и във Facebook тук

 


Химичен пилинг – една от най-предпочитаните процедури по целия свят!

Какво точно е химичен пилинг и на какво се дължи неговата популярност?

Много са козметичните процедури, които се предлагат на пазара. Безспорно обаче една от най-популярните такива е процедурата химичен пилинг, която предлага отлични видими резултати. Точно заради своите резултати процедурите с химичен пилинг набират популярност по цял свят, включително и в България.

 

Химичен пилинг е техника, която се използва за подобряване и изглаждане на структурата на кожата. Процедурата представлява обработване на кожата, чиято цел е видимо подобряване на тъканната структура. Чрез химичен пилинг кожата се третира външно, чрез прилагане на различни ексфолиращи кожата разтвори. При химичен пилинг се използват киселини в различна концентрация, като например гликолова, млечна, трихлороцетна киселина  и други. В зависимост от характера  на конкретните процедури  могат да се постигнат различни по интензивност резултати. Чрез химичен пилинг може просто да се стимулира естествения за кожата процес на ексфолиране. Но също така може и да се отстрани епидермиса, както и някои части от дермиса, с цел кожата да подобри видимо състоянието си след процедурите и на практика да стане по-здрава. При химичния пилинг се стимулира естествения синтез на колаген и еластин в кожата.

 

В повечето случаи след химичен пилинг кожата се обелва, а на нейно място се появява по-здрава, чиста и красива кожа. Химичен пилинг може да се прилага при различни видове кожа и за разнородни проблеми.  

 

Химичен пилинг може да се приложи за:

 

 • подобряване на еластичността на кожата
 • заглаждане на фини бръчки
 • цялостно подмладяване на кожата
 • третиране при себорея
 • третиране на белези от акне и на кожа, склонна към акне
 • третиране на различни пигментации – мелазма, хлоазма, хиперпигментация и други
 • третиране на мазна кожа и себорея
 • обработка на много суха, лющеща се кожа
 • добро повлияване на някои кожни заболявания
 • премахване на плоски брадавици
 • заличаване на лунички, тъмни петна, неравномерен тен и много други

 

Много са кожните проблеми, които се влияят положително от химичен пилинг. Самият химичен пилинг бива много разнороден, поради различните киселини и вещества, които се използват. Недостатъците на процедурите също са налице, особено при най-дълбокия химичен пилинг. Затова и появата на иновации в технологията на самите процедури се посрещат изключително радушно в бранша. Работи се интензивно, с цел дискомфорът след химичен пилинг напълно да бъде преодолян.

 

Защо правилните продукти са толкова важни при химичен пилинг?

Химичен пилинг 1

Химичен пилинг - правилният продукт

 

Химичен пилинг 2

Химичен пилинг - разгледайте всички продукти

 

Ние от Лидера Груп представяме NOON Aesthetics от Израел! Тази марка предлага професионална грижа за кожата, вдъхновена от качеството, високите технологии и професионализма. Водещите иновации и технологии в сферата на процедурите химичен пилинг водят до впечатляващи резултати. Разработват се ефикасни продукти за естетическа грижа за кожата, като същевременно се гарантира най-високо качество през целия процес.

 

Както вече казахме, научната общност се бори да елиминира недостатъците на химичния пилинг. Продуктите на NOON Aesthetics предлагат най-ефективното лечение на кожата, при това без често срещаните странични ефекти като дразнене, парене, зачервяване и неприятно усещане при химичен пилинг. Това се дължи на добавения DermShieldTM, който позволява на NOON Aesthetics да разработи продуктова линия за paraceutial грижа за кожата, която съдържа активни съставки в непостижимо досега висока концентрация. Модерният химичен пилинг е все по-ефективен и щадящ.

 

Химичен пилинг 3

Химичен пилинг - купи сега!

 

PARACEUTICAL

Продукти с терапевтичен ефект, специално разработени за мощно и ефективно лечение на различни кожни проблеми. Продуктите в тази категория включват активни съставки с висока концентрация на активни съставки, без обичайните странични ефекти при употреба (парене, зачервяване и други).

 

ESSENTIAL

Продукти с терапевтичен ефект за поддръжка и задържане на резултатите след химичен пилинг. Защитават кожата от вредите, които допринасят за лошо състояние на кожата – замърсяване на въздуха, стрес, излагане на UVA и UVB лъчи, небалансирана диета и други. Продуктите помагат да разкрият една по-сияйна, красива и здрава кожа.

 

IN CLINIC

Продукти за лечение в клиники, пилинги, ампули и маски. Предлагат се медицински и дермато-пилинг системи. Продуктите са наноструктурирани, с патентована система за защита DermShieldTM. Специално разработени медицински протоколи, видими резултати и доволни от тях пациенти са само някои от предимствата.

 

Химичен пилинг 4

Химичен пилинг - богат избор

 

Продуктите, които спомагат за добрите резултати при химичен пилинг са не само предпоръчителни, но и задължителни. Процедурите могат да имат видим резултат много по-дълго, ако след самото третиране се използват подходящите продукти. Грижата за кожата след химичен пилинг е задължителна. От особено значение е след химичен пилинг, особено дълбок, да се използват слънцезащитни продукти с висок фактор. Препоръчва се и употребата овлажняващи кремове и козметика, богата на витамини.

 

Понякога при кожа, която не е била третирана с химичен пилинг досега, се налага специална подготовка и преди терапията. Подготовката на кожата преди химичен пилинг също е със специални продукти, които лекарят или козметологът избира внимателно, в зависимост от кожата на пациентите и резултатите, които се търсят.

 

Химичен пилинг 5

Химичен пилинг - каталог с продукти

 

Под химичен пилинг се разбира една сложна процедура, която изисква задължително да бъде изпълнена от специалисти. При химичен пилинг подготовката преди процедурата, както и поддръжката след нея са от голяма важност. В крайна сметка след химичен пилинг се постигат невероятни резултати, а популярността на процедурата расте. За кожата преди, по време и след химичен пилинг се изискват професионални продукти. За да се възползвате точно от такива продуки за  Вашата практика – доверете се на Лидера Груп.

 

Най-важните неща при химичен пилинг – безопасност, ефективност и видими резултати!

Резултатите при химичен пилинг се постигат чрез химична ексфолиация. Дълбочината на ексфолиацията зависи от използваната киселина, нейната концентрация и pH. Разбира се при процедурите има значение и състоянието на кожата на пациента преди стартиране на процедурите, както и начина на приложение. От изключително важно значение е процедурите да бъдат извършвани от професионалисти! Лекарите и козметолозите имат за задача да определят кой е подходящият химичен пилинг за всеки пациент, както и да преценят какви продукти трябва да бъдат използвани за самия химичен пилинг. Пациентите трябва да бъдат запознати подробно с всичко, свързано с процедурите химичен пилинг. Химичен пилинг не бива да се прилага преди обстоен преглед и определяне на точното състояние на кожата.

 

Химичен пилинг 6

Химичен пилинг - високо качество

 

Лекарите и козметолозите имат важната задача да преценят и каква да е използваната за химичен пилинг киселина, каква трябва да бъде нейната концентрация и колко дълбоко в кожата трябва да повлияе химичният пилинг. Лекарят или козметологът трябва да обясни подробно и за резултатите, които се очакват след химичен пилинг. Пациентът трябва да е запознат с това колко време се възстановява кожата след химичен пилинг и кои са евентуалните странични ефекти, които биха могли да възникнат. Най-дълбокият химичен пилинг изисква период на възстановяване на кожата, за който пациентът трябва да е подробно информиран. Продуктите на NOON Aesthetics също са продукти за химичен пилинг, които трябва да се използват единствено от специалисти или под тяхно наблюдение.

 

Безопасността е на първо място при процедурите химичен пилинг. Позитивните резултати след химичен пилинг са видими и сами говорят за себе си. Професионалните продукти за химичен пилинг са от огромна важност. За безопасността и резултатите при химичен пилинг пациентите се доверяват на Вас и Вашия професионализъм. А за продуктите – Вие може да се доверите на NOON Aesthetics и на Лидера Груп!


Какво точно е химичен пилинг и на какво се дължи неговата популярност?
Защо правилните продукти са толкова важни при химичен пилинг?
Най-важните неща при химичен пилинг – безопасност, ефективност и видими резултати!

Прочети повече
Затвори

Клиентите за марката

Мими Драганова

Мими Драганова | Клиент

За толкова години работа в нашия бранш за първи път ...

Татяна Цветанова

Татяна Цветанова | Клиент

Благодаря на екипа на ,,Лидера", че имам възможността да работя ...

https://lideratrading.net/

Количката е празна

Най-горе