| Le Club des Professionnels

Френска козметика, създадена от доктор по естетична медицина


НАШАТА ФИЛОСОФИЯ

 


Компанията Promat‘s International е създадена през 1976 г. от френския доктор по Естетична медицина Jean-Jacques Legrand. Специализирани в професионалналната грижа, продуктите от марката Le Club отговарят на всички изисквания за качество и безопасност. Всеки продукт е създаден така, че да предлага най-добрите резултати, защото ние много внимателно подбираме активните съставки според техните качества.

 

 

 

НАШИЯТ ОПИТ

 


Ние взимаме под внимание характера на жените, защото всяка жена има индивидуална красота и всяка жена е различна. Разбираме потребностите на нашите клиенти и затова вече 40 години сме част от световната козметична индустрия.

 

НАШИТЕ ЧЛЕНОВЕ

 


Повече от 6 000 козметици във Франция и 10 000 в общо 45 страни се присъединиха към „клуба на професионалистите“ – Le Club des Professionnels. 220 френски училища по козметика използват нашите продукти.

 

НАШАТА ЛАБОРАТОРИЯ

 

Всички продукти са подложени на строг контрол:

  • Тестове за стабилност
  • Тестове за съвместимост
  • Тест за толерантност към кожата и очите

 

 

Всяка година разработваме нови продукти и преоценяваме съществуващите като ги адаптираме към актуалните тенденции и новите технологии. Но подходът ни остава верен на духа на д-р Legrand.

 

НАШЕТО НАСЛЕДСТВО

 

През 1976 д-р Jean-Jacques Legrand, естетичен доктор, създава марката „Le Club des Professionnels“.

 

Експерт в красотата на кожата, д-р Legrand се е илюстрирал чрез изследванията си, а сега е председател на Френската асоциация по Естетична Медицина, генерален секретар на Международния съюз по Естетична Медицина, основател на списание Естетична Медицина и Хирургична Дерматология, автор на няколко книги, и води много конференции по целия свят, включително в САЩ и Азия.

 

 

През 1976 г., като голям мечтател, той отговаря на нуждите на професионалистите по красота и допринася за въвличането им в разработването на първата професионална марка с високо ефективни формули, продавана чрез поръчки по пощата. За 40 години, Le Club des Professionnels продължава да привлича последователи във Франция и навсякъде по света.

 

НАШИТЕ КЛИЕНТИ

 

 


КОЗМЕТИЦИ, ТЪРСЕЩИ СЪЮЗНИК, КОЙТО ДА ГИ НАПРАВИ ПО-ЕФЕКТИВНИ

 

Козметиците искат да бъдат подкрепени от съюзник, който ще им предложи индивидуално решение, ще ги стимулира и насърчи да се отличат.Повече от 10,000 козметици в 45 страни се присъединиха към „клуба на професионалистите“ – Le Club des Professionnels.

 

 

https://lideratrading.net/

Количката е празна

Най-горе