Академия

ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ

„ЛИДЕРА АКАДЕМИ”

лицензия №201012866

 

Център за професионално обучение „Лидера Академи“ към „Лидера Трейдинг ЛТД“ ЕООД е създаден през 2013 година с номер на лицензия 201012866. Центърът работи в сферата на козметичните процедури и професионалното обучение и квалификации, с държавни дипломи и сертификати от МОН, които са валидни за България и Европейския съюз.

 

Завършилите нашето обучение курсисти придобиват професионални умения и квалификации и се реализират успешно както в България, така и навсякъде по света.

 

Според статистиката професията козметик се нарежда на трето място сред най-бързо развиващите се професии, след компютърните технологии, медицината и фармацията.

 

Потенциалът на тази професия е огромен и крие хиляди възможности за реализация, като при нас Вие ще направите първата си стъпка към осъществяването на дългоочакваните цели и планове.

 

Специалното на нашия център е индивидуалният подход към ученето. Малките групи позволяват на учителя да следи отблизо работата на всеки курсист. И поради тази причина ние обединихме сили с Център за професионално обучение „Арлет“ към „Ново начало К 2014“ ЕООД. Съвместната ни работа ни направи по-добри в обучението на професионални козметици.

 

Предимства :

 

 • Високо качество на обучение.
 • Преподавателски екип от доказани специалисти.
 • Работа с модерна апаратура – мезотерапия, дермабразио – всички видове ултразвук, кавитация, електростимулация, микрокенеза, фотодинамични терапии, LED, RF, базисни апарати, фотоепилация и др.
 • Прилагане на съвременни световни протоколи и терапии. Предоставяме възможност за практика и умения за прилагане на различни козметични марки и протоколи; професионална козметика – еко, био и фитокозметика, дермацетика, физио-козметология и др.
 • Придобиване на практически умения и съвремени техники, методики, усвояване на целия процес на прилагане на козметични процедури за лице и тяло.
 • Възможност за разсрочено плащане.
 • В цената са включени всички необходими консумативи.

 

Изискванията към кандидатите :

 

 • Да са навършили 16 години.
 • Да имат здравословно състояние, което им позволява да упражняват без каквито и да са противопоказания съответната професия и/или специалност, по която желаят да се обучават.
 • Да притежават входящо минимално образователно равнище, необходимо за придобиване на съответната степен на професионална квалификация.

 

 

Диплома и валидност :

 

Успешно положилите изпит курсисти получават лицензирана диплома. Предлаганото обучение е съобразено с най-новите тенденции в козметиката. Структурата и съдържанието на учебния план са съобразени с налаганите за страните от EС идеи за обмен на кредити. Това прави дипломата легитимна. По желание след завършен курс по козметика се издава приложението EUROPASS – европейски паспорт на вашата диплома.

 

Дипломите се издават до 15 работни дни след завършването на курса и полагането на изпит. Дипломите се взимат на място от офиса на Център за професионално обучение „Лидера Академи“ към „Лидера Трейдинг ЛТД“ ЕООД на ул. Кукуш 1, след полагане на подпис в регистрационна книга.

 

За повече информация се обадете на телефони 02/957 08 75, 0886 74 12 21 или ни пишете на имейл sales@lideratrading.net.

 

Клиентите и партньорите за нас

 

Йоана Вълчанова

 

Казвам се Йоана Вълчанова и съм управител на център за красота ПЕПЕ – Пловдив. За първи път срещнах фирма ЛИДЕРА ГРУП през 2000 година. В работата си срещам предприемачи с различен бизнес, но това е фирмата с най-добрата натрупваща бизнес концепция. Факт! Най-доброто не е стабилността на Лидера Груп в годините, върхът е сигурността и креативността, които ние получаваме в салоните си. И въпреки, че аз самата имам учебен център, записах курса за III СПК, защото смятам, че всеки професионалист трябва да се учи от най-добрите – чудесният екип на Лидера Груп и Лина Маймарова.

 

За вас всички е моето поредно: „Благодаря ви мили хора, обичам да се уча от Вас и да работим заедно.“

Курсове


20.07.2020

Полу-дистанционен онлайн курс за придобиване на професия: Организация и технология на козметичната дейност - III-та степен

Начален час: 10:00ч.
Краен час: 12:00ч.
Полу-дистанционен онлайн курс за придобиване на професия: Организация и технология на козметичната дейност - III-та степен

 

Квалификационен онлайн курс – Начало 20 юли

 

Провежда се онлайн всеки понеделник от 10:00-12:00 чрез платформа ZOOM. Предоставят се материали и за самоподготовка, възлагат се изработване на курсови проекти и задания от преподавателите. Необходимото време за подготовка е съобразено за работещи. 

 

Полу-дистанционна форма на обучение – 10 лекции (разпределени в 2 месеца). 

 • Часове 350ч., (включени са и изготвянето на проекти и самоподготовката). 
 • Цена: 1 190лв. (за ранно записване до 30.06.2020 – отстъпка) 
 • Цена за клиентите с над 1200 Точки по Бонус Програма Януари-Юни 2020:    790лв. 

Краен срок за записване 10.07.2020

 

 

В това ниво ще усвоите организационни и технологични умения за работа по различни програми и техники като: умения за продажби, справяне с възраженията и много други интерактивни и модерни методи и техники; как да използвате емоциите в продажбите и как да се справяте с негативни емоции; как да продавате успешно във висока емоция и да запазите своето себеуважение и самоувереност; как да разпознавате на кои клиенти може да им се има доверие; как да разбирате дали възраженията са реални или не и как да се справяте с тях.

 

 

Краен срок за записване 10.07.2020

тел. за контакти: 02/957 0875; 0886/ 741 221

 

Онлайн ще Ви бъде изпратена една постоянна парола, с която да влизате. Ще Ви предоставим материали за подготовка и самоподготовка.

 
2 междинни теста, курсов проект - Бизнес план за разширение на бизнеса или подобряване, ценоразпис и флаер. ППП, домашна работа – анализ на външна среда,
 
 
Консултации - всеки понеделник между 11:30-12:30 след предварително записване.
 
 
ГРАФИК ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА ОНЛАЙН ЛЕКЦИИТЕ
 
 
20 Юли - Лекция 1  
 
Запознаване с преподавателите и предаване на материалите за самоподготовка;
Нормативни документи и директиви, Регламент 1223. Европейски стандарт. 
Организация на трудовия процес. Закон за защита на потребителите. Наредби и разпоредби по Кодекс на труда. 
 • Домашно задание: анализ на въшната среда.
 • Самостоятелна работа: Закон на занаятите. Регламент 1223. Кодекс на труда. Търговски закон. Наредба 15, Наредба 36.
 
27 Юли – Лекция 2  
 
Дискусия-представяне на резултатите от анализа,
Обобщение: Представяне на материалите за самоподготовка, дерматология, козметика, основни техники, анатомия.
Хигиена - Правилник за вътрешния трудов ред. Вътрешни нормативни правила. Договорни отношения. 
                                      
 
3 Aвгуст- Лекция 3  
 
Калина Георгиева
 
 
Видове козметични продукти, основни понятия и приложения 
 
1. Основни и елементарни химични понятия: органична и неорганична химия - понятия, материали, елементи - атоми и молекули, РН, субстанции и смеси, свойства и видове. Химични реакции и свойства, физически микстури. 
 
2. Видове козметични продукти - М/В и В/М - фази, смесване, емулсия, емулгатори, суспенсия. Киселини, основи. 
 
3. Съвременни формули и технологии - нано, фито и био екстракти, екстрактиране, консерванти. Свойства и въздействие. 
 
4. Основни козметични съставки - растителни, биологични, морски и химични заместители. 
 
 
10 Aвгуст + междинен тест 
 
Ц. Маймарова
 
Активни съставки в козметиката, козметичен дрон, пептиди, нови научни открития; козметични продукти; ОБОБЩЕНИЕ
Видове козметика-позициониране на брандовете, кой кой е в козметиката, козмецетика, дерматологична козметика, физиокозметика – сравнение; видео протоколи - билков и химичен;
 
 
 
17 Aвгуст
 
Ц. Маймарова
 
Видове технологии, Фотодинамичини - фототехнологии, сравнение с радио честота, ул.звук, сравнение на действия спрямо козметичните ултразвукови, електромагнитни и резонасни нива на въздействие. Mагнитно-резонансна инфузия, електропорация, електроосмоза, RF, Биолифтинг – електро-резонансно био-поле, кавитация. Видео протоколи - коментар
 
 
 
24 Август
 
Етикет, добрите практики, посрещане на клиента и справяне с възраженията
Типология на пилинзите - Видове пилинг програми, дермабразио, билков и фруктов пилинг. BDR
 
 
31 Август 
Микроперфорации, Дермаролер, Дермапен – очи и устни, Хидрапен, АЙС ГЪН, Дермо Джет сравнение, видове, въздействие, контраиндикации. Уърк Шоп и видео протоколи.
 
 
1 Септември
 
Диагностика и съставяне на досие, изготвяне на програма. Продажби - стратегия на 3++++ - патентована техника за продажби – патентована техника на 6те куба.
Тенденции и шансове за развитите на козметичния пазар, фокус, групи, ниши. СПA терапии - демографски проблеми, тенденции и шансове, дял на пазара – ППП.  Холистични ритули. Козметични терапии - ритуализиране на терапиите 
Видео протокол- Ароматерапии метод. Био ритуали и Холистични кристални терапии ЕС, Озонови терапии.
 
 
4 Сепетември + междинен тест
 
Маркетинг и управление на салона 
1. Цел - идея - позициониране - таргетиране - ниши 
2. Ценообразуване и бюджетиране – приходи - разходи
3. Бизнес план - проект, SWOT анализ,
4. Ценоразпис,основни елементи, добри практики-съотношение кл.профи, пакети, програми
5. Стратегия - реклами, ваучери, мейлинг кампании, ценоразписи - изготвяне 
 
 
Възлагане на Куросава работа по избор: 
 
Бизнес план за разкриване на нов обект или структуриране/разширяване на съществуващия - Цел, позициониране, рекламна стратегия, бизнес план, изготвяне на ценоразпис, флаери, кампании, самостоятелна подготовка. 
 
 
14 Септември 
Яна Матеева
 
 
Информационна техника и технологии: Ползване на приложни програмни продукти. Интернет. 
1. Конфигурация на компютъра. Устройства за въвеждане и съхраняване на информация. 
2. Работа с операционни системи. Стартиране на приложение в Windows среда. Основни умения за въвеждане, редактиране, съхраняване и намиране на данни. 
3. Основи на текстообработката. Създаване на първични документи - писмо, молба, заявка, отчет. Форматиране на документи. 
4. Основни принципи за работа с електронни таблици. Автоматично изчисление на стойностите в заявки и отчети. Създаване на графики за илюзиране на процесите. 
5. Работа в Интернет и с електронна поща. 
Домашно - Facebook 
 
 
30 септември, 14-18:00 - София ул.Кукуш 1, практика и подготовка за изпит, въвеждане
1 октомври  8:00 - 15,30 изпит теория и практика На място ул.Кукуш 1 (6 октомври поправителна сесия, изпит теория и практика;)
 
 
ИЗПИТНИ БИЛЕТИ – теория - тест или изпитен билет с развиване на тема до 3 часа
 
ПРАКТИКА -  до 4 часа
Консултация, Диагностика или Попълване на Анкети   
Дермабразио  
Пилинг процедура с продукт по избор  
Билков пилинг

 

Пълната презентация на курса може да видите тук:

 


Преподаватели

Цветелина Маймарова

Цветелина Маймарова | Преподавател

Цветелина Маймарова – Дипломиран специалист по Организация и технология на ...

Д-р Ели Коева

Д-р Ели Коева | Преподавател

Дипломиран лекар със специалност дермато-венерология от ...

Калина Георгиева

Калина Георгиева | Преподавател

Дипломиран физик от Софийски университет „Св. Климент Охридски“, работи в ...

Яна Матеева

Яна Матеева | Преподавател

Дипломиран бакалавър по Международни Икономически Отношения със ...

https://lideratrading.net/

Количката е празна

Най-горе