Интензивен семинар на Noon Aesthetics

 

От 15 до 19 февруари 2019 г. се проведе специализирано събитие под патронажа на Лидера Груп. Семинарът обхващаше теми, свързани с всекидневната грижа за кожата и проблемите, които можем да имаме в борбата с акне, дерматити, себорея и други. Интензивната програма на събитието ни позволи на 15 и 16 февруари да проведем вътрешно обучение, заедно с нашите гост-лектори от Израел. 

 


На 18 февруари, в хотел Рамада беше организиран и голям семинар за дерматолози, козметолози и медицински козметици. Програмата беше разделена в три панела, обхващащи всички теми, свързани с кожата. Заедно с гост-лектора Маша Минкин бяха разисквани теми като акне, дерматити, анти-ейджинг, лифтинг, изсветляване, мезотерапия. Демонстрирани бяха новите технологии в козметичната индустрия като безиглено имплантиране на активни препарати, терапии с обогатена водородна вода, кислородно и водно почистване „Воден вихър“ и други. В края на събитието всеки присъстващ имаше възможността да зададе и своите въпроси, на които експертите подробно отговориха.              

 

   

 


На 19 февруари, в офиса на Лидера Груп се проведе мастер клас само за работещите с метода. Разгледаха се последните клинични изпитвания от клиниката на Noon в Израел и присъстващите бяха запознати с издадения през този месец учебник от главния технолог на лаборатории Noon - Маша Минкин.

 

           


След мастер класа в 12-то ДКЦ, София, отново имаше семинар, с участието на дерматолози и лични лекари. Участие в него взеха технолози и гост-лектори от Dr. DERM и Noon Aesthetics, Израел. Основните теми, върху които беше изградена дискусията бяха свързани с акнето, себореята и хиперпигментацията, както и възможностите за тяхното отстраняване. Гостите на семинара имаха възможност да се включат и в последвалия коктейл. Там отново, в неформална обстановка всеки можеше да разговаря с гостите ни и да задава въпроси по темите, които го интересуват. Нашите гости и експерти отговаряха любезно и изчерпателно. 

 

Прочетете повече за химичен пилинг и мезотерапия.

 https://lideratrading.net/

Количката е празна

Най-горе