Международна Козметична КонференцияДЕРМО-КОЗМЕТИЧНА КОНФЕРЕНЦИЯ
под егидата на VI Международна Козметична Конференция
23 – 24 Февруари 2018, София, хотел Рамада
 
 В Боровец ще бъдат представени световни козметични тенденции, известни личности, стил и класа...
    За четвърти път имаме удоволствието да Ви поканим на Международна козметична конференция, за четвърти път Ви желаем да бъдете наши гости и заедно да сверим часовниците си с всичко ново в естетико-козметичния свят. Заради огромния интерес и невероятния отзвук, нарушаваме традициите – Конференция ще има и тази година!
    Освен обичайните светила в най-красивата индустрия, сме Ви подготвили и гост лектори от близко и далеч, които да споделят с Вас своя безценен опит. За нас е важно и Вашето мнение за това сме предвидили и повече време, в което да чуем ВАС, нашите клиенти и най-ценен и адекватен референт.
    Ние се стараем да бъдем максимално модерни и в крак с последните иновации в бранша, а в последните години ролята на козметолога все по-често се припокрива с тази на дерматолога. Нашата задача е да държим себе си на това ниво! На Конференцията в Боровец зад микрофона ще застане светилото в Хормоналното лечение на акне, Д-р Тошков,  който ще ни даде повече информация как да се справим с хормоналното стареене и ще ни запознае с анти-ейдж превенцията на едно съвсем различно ниво. Подготвили сме и множество бизнес съвети за успешно развитие на самите Вас, Вашия персонал и салон, лично от Бизнес дамата на последните 15 години – Лина Маймарова.
    За да съчетаем полезното с приятното, сме поканили БГ изпълнители, светски личности и членове на английския кралски двор. За събитие с такъв широк размах, нямаше как да останем извън светлините на прожекторите. Конференцията ще протече под зоркия поглед на Евгени Минчев, който със своя типично хаплив нрав ще внесе хумор по време на официалната част и коктейла за откриването. Светският лъв ще бъде придружен от Лейди Колин Чембъл, английска дукеса и хроникьор не само на английския двор, но и Лейди Даяна, една от най-противоречивите личности в английската история.
Тел: 02 957 08 90, 0886 741 221; e-mail:  info@lideratrading.net
International Cosmetic Conference Powered by Lidera Trading@ Всички права запазени.
Follow us on Facebook  Follow us on Twitter  Follow us on LinkedIn