Международна Козметична КонференцияДЕРМО-КОЗМЕТИЧНА КОНФЕРЕНЦИЯ
под егидата на VI Международна Козметична Конференция
23 – 24 Февруари 2018, София, хотел Рамада
 
 
За пети път имаме удоволствието да Ви поканим на Международна козметична конференция, за пети път Ви желаем да бъдете наши гости и заедно да сверим часовниците си с всичко ново в естетико-козметичния свят. Заради огромния интерес и невероятния отзвук, нарушаваме традициите – Конференция ще има и тази година!

Основните панели ще са:
  • Кой с какъв документ за квалификация може да работи през 2017?
    Регулаторни изисквания за работа през 2017г. съгласно Европейски стандарт за предоставяне на услугите и национален образователен стандарт– с участието на представител на Националната агенция за професионално образование и обучение и експерт европейски стандарти.
  • Умения за комуникация и тайните на успеха в мениджмънта и търговията – гост лектор от Германия.
  • Как ефективно да рекламираме и да присъстваме в социалните мрежи и интернет пространството, комуникация с клиента – препоръки от основателя на първата в Европа маркетингова агенция – Socialty.
  • Да бъдем в крак с HI-TECH технологиите.
  • История и приемственост на козметичните институти, винтидж тенденции в козметичните продукти на институт SIMONE MAHLER, PARIS.
  • Демонстрации и уъркшопове - Авторски масажни техники; Микроблейдинг и перманентен грим.
Освен обичайните светила в най-красивата индустрия, сме Ви подготвили и гост лектори от близко и далеч, които да споделят с Вас своя безценен опит. За нас е важно и Вашето мнение за това сме предвидили и повече време, в което да чуем Вас, нашите клиенти и най-ценен и адекватен референт.

Ние се стараем да бъдем максимално модерни и в крак с последните иновации в бранша, а в последните години ролята на козметолога все по-често се припокрива с тази на дерматолога. Нашата задача е да държим себе си на това ниво! Подготвили сме и множество бизнес съвети за успешно развитие на самите Вас, Вашия персонал и салон, лично от Бизнес дамата на последните 15 години – Лина Маймарова.

За да съчетаем полезното с приятното, сме поканили БГ изпълнители и светски личности. За събитие с такъв широк размах, нямаше как да останем извън светлините на прожекторите. Тошко Савов е поканен за лектор на петата юбилейна Козметична конференция - умения за комуникация и тайните на успеха в мениджмънта и търговията.


Красотата ще спаси света, а тази година всички ние отново ще бъдем нейни посланици!
Тел: 02 957 08 90, 0886 741 221; e-mail:  info@lideratrading.net
International Cosmetic Conference Powered by Lidera Trading@ Всички права запазени.
Follow us on Facebook  Follow us on Twitter  Follow us on LinkedIn